Xerox Workplace Suite

Xerox® Workplace Suite leverer utskriftsadministrasjon og mobilitet i arbeidsflyter som betjener mellomstore bedrifter med spesifikke datakontrollkrav. Det er en komplett utskriftsadministrasjons- og mobilitetsplattform som installeres på serveren din for en privat, sikker utplassering på kontoret. Det kan lisensieres som en mobilitets- eller utskriftsadministrasjonsløsning separat eller i kombinasjon. Velg funksjonene for dine behov.

Last ned brosjyre

Nøkkelfunksjoner

Innholdssikkerhet
Vår innholdssikkerhetsfunksjon beskytter mot datatap eller tap av immaterielle rettigheter ved å søke i alle dokumenter som kopieres, skannes eller skrives ut via en lisensiert multifunksjonsskriver, etter bestemte brukerdefinerte ord eller tekststrenger (f.eks. konfidensielt, kun til intern bruk). Hvis en match blir funnet, sendes et varsel — sammen med jobbdetaljer og innhold — til en administrator for oppfølging.

Autentisering og tilgangskontroll
Autentiseringsalternativer er kompatible med et bredt spekter av bransjestandard sikkerhetslesere og -kort. Velg kort, kortløs eller til og med mobilenhetsbasert autentisering ved hjelp av NFC, Xerox Print Portal-appen og en QR-kode for å låse opp enheter. Bruk viktige utskriftsregler for å ta kontroll over kostnader og begrense tilgangen til enheter/funksjoner på bruker-/gruppenivå.

Mobil utskrift
Gjør utskrift fra mobile enheter fleksibelt og enkelt. Send utskriftsjobber fra Windows OS-enheter, Google Chromebook, Mac OS, Linux og mobilapputskrift for iOS, Android og Windows Surface-nettbrett. Med en tradisjonell pull/follow-utskriftsarbeidsflyt, kan du sende jobber til en enkelt kø for utskrift og henting når du er klar.

Regnskap, rapportering og regler
Administratorer kan angi tilgangskontroll og utskriftsregler, og nøye overvåke utskrifter i hele organisasjonen med konsoliderte flåterapporterings- og regnskapsmuligheter. Xerox Workplace Suite kan integreres med Network Accounting.