Om oss

X-Partner Nord AS er Nord-Norges største Xerox Partner og dekker alle våre 3 nordligste fylker med avdelingskontorer i Alta, Tromsø og Bodø. I tillegg samarbeider vi med Lindbak Finnmark AS i vårt nordligste fylke. Sammen med vår samarbeidspartner rår vi over hele 20 teknikere og it-analytikere. Vi er i dag 18 ansatte. Våre medarbeidere har lang erfaring i sine arbeidsoppgaver og vi besitter i dag sammen med Xerox en betydelig kompetanse med å utvikle, tilpasse og drive omfattende systemer for dokumentproduksjon.

Sertifisert Xerox Premier Partner
X-Partner Nord er en sertifisert Xerox Premier Partner som har Xerox som hovedleverandør. Sertifiseringen gir en ekstra dimensjon og betyr trygghet for deg og din organisasjon når du velger selskapet som Partner.

Dokumentets betydning for oss
I vår elektroniske hverdag får digital dokumentbehandling og digital dokumentflyt stadig større betydning, og dette stiller hele tiden større krav til oss som leverandør. Samtidig trenger vi profesjonelle ressurser for å forhandle med stadig flere krevende kunder.

Alle Xerox produktene dekkes av bransjens mest omfattende garanti, service og support. Dermed har du som kunde av X-Partner Nord virkelig noe å se fram til.

– Vi lover ikke mer enn vi kan holde. Men vi vet at vi kan. Og at vi vil. Dermed er det viktigste allerede gjort.