Xerox ConnectKey Technology

Forandre måten du jobber på


Slik forvandler Xerox® ConnectKey®-teknologi skriveren til en smart jobbassistent

Arbeidsplassmiljøet utvikler seg stadig. Teknologier og prosesser som var vanlige for fem eller ti år siden, er nå gamle og utdaterte. I tillegg til stadig ny teknologi er nå millenniumsgenerasjonen i ferd med å gå ut på arbeidsmarkedet. Millenniumsgenerasjonen er den første generasjonen som er vokst opp digitalt. De er vant til å være mobile, tilkoplede og alltid på. De forventer at alle prosesser skal være effektive og sømløse. Hvis virksomheter vil være konkurransedyktige, må de ta i bruk ny, avansert teknologi.

Nye, uventede måter å være mer produktiv på

Xerox® ConnectKey®-teknologi er svaret på et kontomiljø som stadig er i utvikling. Dens smarte jobbassistent kan ikke bare kopiere, skanne, fakse eller skrive ut, men også oversette, dele og opprette elektroniske dokumenter med bare noen få skjermtrykk. ConnectKey-teknologi gjør alt dette med skytilkobling. Si adjø til spredt informasjon, usammenhengende prosesser, adskilt tilleggsutstyr og ustrukturert støtte.

ConnectKey-teknologien forandrer og tilpasser seg til kontoret og andre arbeidssteder slik at de ansatte kan være mer produktive og løse nye forretningsutfordringer når de oppstår.

ConnectKey-teknologi

Nettbrett-inspirert brukergrensesnitt
Berør, sveip, dra og rull akkurat som på en smart enhet

Prøv det

Mobil- og skyklar

Styr, skriv ut, skann og del til og fra skyen

Lær hvordan

Benchmark skriversikkerhet

ConnectKeys omfattende sikkerhet beskytter konfidensielt materiale

Vær beskyttet

Tilpassede apper

Legg til, slett eller bytt verktøy og apper for å tilpasse behovene dine

Tilpass apper